240 Öğretmen İçin Özel Program

Tuzla’da Eğitim Birimindeki Öğretmenler Unutulmadı; 240 Öğretmen İçin Özel Program

24 Kasım’da Tuzla Belediyesi’nin eğitim birimlerinde görevli olan 240 öğretmene özel program düzenlendi. Başkan Yazıcı’nın öğretmenlerle buluştuğu program kapsamında pasta kesildi. Açılışta konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Yaşayan herkesin eğitim alması lazım. Bizim medeniyetimize göre de insan, bir gün öncesinden daha iyi değilse ziyandadır. Eğitim ordumuzun yapmış olduğu çalışmalar, bu eğitimlere vermiş olduğumuz destek, Tuzla'nın geleceği için yapılan yatırımdır” dedi.

AÇEM, TUZGEM, Bilgi Evleri, Spor Akademisi, Gençlik ve Sanat Merkezi, Kütüphane ve Bilim Merkezi, TUZSAM olmak üzere Tuzla Belediyesi tarafından eğitim amaçlı hayata geçirilen birimlerde görev yapan öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Günü için Tuzla’da düzenlenen programda bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, önce eğitim birimlerini temsilen öğretmenler Melike Akkuş ve Cihat Salur konuşma yaptı. Protokol konuşmalarından sonra pasta kesildi ve öğretmenlere hediye takdim edildi. 240 öğretmenin yer aldığı programa, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çangır ile çok sayıda davetli katıldı.

“İNSAN, BİR GÜN ÖNCESİNDEN DAHA İYİ DEĞİLSE ZİYANDADIR”

Başkan Yazıcı, “Yaşamımızın her noktasında bir bilgiye muhtacız ve bunu bir şekilde elde etmek zorundayız. Elde ettiğimiz bu bilgilerle hayatımızı idam ettiriyoruz. Dolayısıyla bir insana yapılabilecek en büyük iyilik ona aklını kullanmasını öğretmek ve ona bilgi sunmaktır. Bu bakımdan hayatımızın her noktasına dokunan ve hayatımızın her noktasında dokunuşlarıyla bize şekil veren bütün öğretmenlerin ve öğretmenlerimizin gününü tekrar kutluyor ve iyi ki varsınız diyorum. Yaşayan herkesin eğitim alması lazım. Bizim medeniyetimize göre de insan, bir gün öncesinden daha iyi değilse ziyandadır. Dolayısıyla biz bu Anne Çocuk Eğitim Merkezi, spor-sanat- bilim dahil tüm bu birimlerimizin asıl amacı Tuzla'da bizim sorumluluğumuza verilen insanımızın hayat boyu eğitim süreçlerinde herhangi bir noktasından yakalayıp bu süreçte insanlarımıza destek olabilmektir. Bu bağlamda Tuzla Belediyesi olarak onur ve gurur duyuyorum. Çok güzel işler yaptık; güzel işler başardık. 240 öğretmenle bu eğitimi yapmış olmanın mutluluğuyla tekrar teşekkür ediyorum.