29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı Büyük Bir Coşkuyla Kutladık


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Kartal Mimar Kubilay Köse Stadyumunda gerçekleştirildi.


Tören; Kartal ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Tortop koordinasyonunda gerçekleşti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına; Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Garnizon Komutanlığı Teknik Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Mühendis Abay Cihat ERYİĞİT, Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL, İlçe Emniyet Müdürü Sinan DALLI, Gençlik Spor İlçe Müdür Vekili Serkan SAĞDİBİ, İlçe Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun TÜYSÜZ, Kartal Belediye Başkanı Yardımcıları, Adem UÇAR ve Oktay AKSU, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet TORTOP, Siyasi parti ve STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri, Öğretmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip ERDOĞAN’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajının okunması ve ardından Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR’in günün anlam ve önemini belirten konuşmas ile devam etti.

Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Garnizon Komutanlığı Teknik Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Mühendis Abay Cihat ERYİĞİT, Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı.


Şiirlerin okunduğu, halk oyunlarının oynandığı kutlama programında çeşitli dallarda başarı gösterip dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Kutlama programı okullarımızın geçit töreniyle sona erdi.

Mustafa telli

#kartal #cumhuriyet #Mehmettortop #mustafatelli #99