7 Tepe'de diploma töreni

Ataşehir 7 Tepe Özel Eğitim Meslek Lisesi'nde diploma coşkusu

7 Tepe Meslek Lisesi öğrencileri, Ataşehir Nuri Cıngıllıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde mezunniyet töreni organize etti.

Törene Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Ataşehir 7 Tepe Özel Eğitim Meslek Lisesi öğretmenleri, çevre okul müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı. Törende: Saygı duruşu, istiklal Marşı, Okul Müdürü Turgut Yılmaz'ın konuşması, öğretmen, veli ve öğrenci konuşması, bayrak ve flama devir teslim töreni, okul birincisinin yaş kütüğüne plaka çakımı, derceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi, ödül töreni, kep töreni, müzik, eğlence ve pasta ikramı yer aldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Turgut Yılmaz; öğrencilere üniversite, iş hayatında başarı, sağlık ve mutluluklar diledi. Yolunuz açık, şansının bol olsun dedi.

 

12 B sınıfı öğrencisi Serra Yalçın, tören sonrası yaptığı konuşmada lise bitti, sırada üniversite var. Bizi bu günlere getiren ailemize, öğretmenlerimize ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Hep birlikte çalışıp çabaladık, Lise bitti şimdi de üniversiteyi bitirip hayaya atılacağız şeklinde konuştu. 23 öğrencinin mezun olduğu okulda tören onlarca duygusal ana sahne oldu.

 

 

Öğrenciler; öğretmen ve arkadaşlarının boynuna sarılarak bir birlerine veda etti.

Mustafa Telli