AK Parti İlçe Başkanı: "Hedefimiz %60" dedi

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve ilçe yöneticileri basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe Başkanı Sarıkaya: "Pendik'te %60 oy alacağımıza inancım tam." dedi.


AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere dair değerlendirmede bulunan Özer Sarıkaya, AK Parti Pendik Teşkilatı olarak ilçede güçlü bir yapıya sahip olduklarını ifade etti. Pendik ilçesinin 36 mahallesinde kurulan mahalle birimleriyle vatandaşların sorunlarını dinlediklerini söyleyen Sarıkaya, çözümler için gayret sarf ettiklerini dile getirdi.
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Sarıkaya, siyasetin zorlu bir süreç olduğuna vurgu yaparak, özellikle seçim süreçlerinde partililerin evlerini ve ailelerini bile göremediklerini söyledi. Bu özveriyi AK Parti'nin Kurucu Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gördüklerini söyledi.
Sarıkaya: ''Bizim, milletin hizmetine ihtiyaç ne ise muhakkak onu yerine getirmek gibi bir anlayışımız var. Pendik, 1994'ten beri kazanılan ve aynı siyasi anlayışla yönetilen bir ilçemiz. Bunu 1994'ten bugüne kadar getirebilmenin en büyük sebebi milletin hizmetkarı olabilmekten geçiyor. Bunu yaparken de özellikle AK Parti siyasi kadroları olarak biz, bunları kafamızın arkasındaki herhangi bir plan için yapmayız. Bizim amacımız ahirete hazırlayacağımız azıktır. Başka türlü yol yürümeniz ve bu kadar insanı motive etmeniz mümkün değildir. Biz sabah dokuzda başlayıp akşamın on ikisine kadar insanların derdini dinleyip, derdiyle dertlenip, varsa bir çözüm yolu ile çözmeye çalışırız. Bu hizmet anlayışı AK Parti'nin 14 Ağustos 2001'de kurulduğu günden bugüne kadar devam etmektedir. AK Parti, ilk girmiş olduğumuz 3 Kasım 2002 seçimlerinde tek başımıza iktidar olmamız dolayısıyla milletin teveccühü ile kurulmuş bir siyasi harekettir. ''dedi.
Özer Sarıkaya, Pendik'te Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin'e gösterilen teveccühün halkta karşılığının yüksek olduğunu belirterek, Pendik'te AK Parti olarak yüzde 60 oranında oy alacaklarından emin olduklarını ve İBB Başkan Adayı Murat Kurum'u İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçeceklerini söyledi.
Sarıkaya, siyasetin herşeyin söylenebileceği bir mecra olmaması gerektiğinin altını çizerek Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün milli ve yerli otomobil üretmiş olmasının gurur verici olduğunu, nerede ve hangi fabrikada üretildiğini soran bir anlayışın yanlış olduğunu ifade ederek, siyaseti doğruya doğru yanlışa da yanlış diyerek yapılması gerektiğini vurguladı.
Toplantıda; İlçe SKM Başkanı Nuri Tüzek, AK Parti Pendik Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Enes Savaş ve ilçe yöneticileri Yunus Emre Özbek, Özgür Altuntaş da hazır bulundu.