AK Parti Siyasi Partileri Ziyaret Ediyor

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve Ekibi Diğer Siyasi Partileri Ziyaret Ediyor

 Siyasi nezaketin güzel bir örneğini sergileyen AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, göreve geldiği günden bugüne kadar belki de de en takdir edilen günlerini yaşıyor. Diğer siyasi partilerin ilçe temsilcilerini ziyaret eden Sarıkaya ve ekibi, yerel seçimler öncesi takdire şayan buluşmalar organize ediyor.
Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) başta olmak üzere; Yeniden Refah Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Vatan Partisi Pendik ilçe başkanlıklarını ziyaret eden AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve ilçe yöneticileri, yerel seçime sayılı günler kala her kesimden takdir gördü.
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı’ndan ziyaretlere ilişkin sırasıyla şu açıklamalar yapıldı:
“İlçe başkanımız Sayın Özer Sarıkaya ve yönetimimizle Cumhur ittifakı ortağımız MHP Pendik ilçe başkanlığını ziyaret ettik.
İlçe başkanı Sayın Kerim Kaya‘ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.”
“Siyaset, dostluk ve rekabet arasında ince bir denge kurmak, kıyasıya rekabet ederken dostluk ve toplumsal faydayı gözetmek, hizmet için yarışmak demektir.
Bu anlayışımız dün, bugün ve yarın siyasetimizin belirleyici dinamiklerinden biridir.
İlçe başkanımız Sayın Özer Sarıkaya ve yönetim kurulu üyelerimizle Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik.
İlçe başkan vekili Osman Ayaz Bey’e misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.”
“İlçe başkanımız Sayın Özer Sarıkaya ve yönetimimizle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik. Seçim için karşılıklı iyi dileklerimizi paylaştık.
İlçe başkanı Sayın Niyazi Güneri‘ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.”
“Siyasi fair play ziyaretlerimiz kapsamında üçüncü durağımız Büyük Birlik Partisi Pendik İlçe Başkanlığı oldu. İlçe başkanımız Sayın Özer Sarıkaya ile birlikte misafiri olduğumuz Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Erdi Ceylan Bey’e teşekkür ediyoruz.”
“İlçe başkanımız Sayın Özer Sarıkaya ve yönetimimizle Vatan Partisi Pendik İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettik.
Vatan Partisi ilçe başkanı Hikmet Kırık Bey’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.”