Büyük bir coşkununda hakim olduğu toplantıda yapılan konuşmalarda, “İlk günkü azim, kararlılık ve heyacanla birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak yerel seçimden büyük bir zaferle çıkacağız” vurgusuyla 31 Mart yerel seçiminin startı verildi.

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısı, 24 Eylül Pazar akşamı Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yerel Seçim Gündemli Danışma Meclisi Toplantısına; AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, AK Parti Pendik İlçe Kadın Kollar Başkanı Şaduman Şeker ve yönetim, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve Yönetimi, Pendik Belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, tüm teşkilat birimleri ile birlikte yerel seçimlerinde Pendik'in mahallelerinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığını vurgulayan ilçe başkanı Özer Sarıkaya, İstanbul'un yeniden AK Parti kadrolarına geçmesi için azim ve kararlılık içerisinde çalışacaklarını söyledi. Sarıkaya sözlerini, Pendik ilçe teşkilatı olarak yapacakları çalışmalarla hem Pendik’te büyük bir zafere imza atacaklarını, hem de başarılarıyla İstanbul’un tekrardan kazanılmasına büyük bir destek vereceklerini ifade ederek tamamladı.

VATANDAŞIN HİZMET GÖRMESİ İÇİN KAZANMAK ZORUNDAYIZ

Daha sonra söz alarak, Pendik’te yapılan yatırım ve sunulan hizmetler ile Pendik'te gerçekleşen vizyon projelerinin tanıtımını yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ise “Pendik'in daha fazla yatırım yapabilmesi için yerel seçimlerde İstanbul'un kazanılması şart. Bunun için de tüm teşkilat birimleriyle birlikte olağan üstü bir çalışma yapacağız. Pendik'te İBB'nin desteği olmadan gerçekleşen tüm projeleri halka doğru bir şekilde anlatabilirsek İBB yeniden AK Parti kadrolarına geçer. Böylelikle hem Pendik, hem İstanbul yeniden hizmet görür. Biz, ilçe başkanımız ve yönetiminden mahalle teşkilatlarımıza kadar tüm teşkilatlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Hep birlikte ve tüm gücümüzle çok çalışarak bunu başaracağız ve 31 Mart Belediye Seçimlerinden büyük bir zaferle çıkacağız.” Şeklinde konuştu.

PENDİK'TEN GÜÇLÜ BİR DESTEK BEKLİYORUZ

Teşkilat mensuplarının büyük ilgi gösterdiği Danışma Meclisi'nde konuşan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de, "Önümüzde yerel seçimler var. İstanbulla yeniden vuslata ereceğiz. 5 yılda İstanbul'a ihanet ettiler. CHP'li belediyenin yaptığı tek bir icraat yok. 31 Mart'ta İstanbul'da yeniden zafer kazanacağız. Pendik'ten güçlü bir destek bekliyoruz. Bu kararlılığı sizlerde görüyorum. Pendik'in güçlü ve vefalı bir teşkilatı var. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.