Ataşehir Belediyesi Klasik Müzik Festivali,

5 - 18 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan Ataşehir Belediyesi Klasik Müzik Festivali, bu yıl 5. yaşını Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde ünlü orkestralar, opera toplulukları ve sanatçılar ile kutlamaya hazırlanıyor.

Ataşehir Belediyesi'nin bu yıl 5’incisi gerçekleştireceği Klasik Müzik Festivali, değerli sanatçıları, orkestraları ve müzik topluluklarını 5 – 18 Şubat tarihleri arasında Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşturacak.

Klasik müzik notalarının Ataşehir’den yükseleceği festivalin bu yıl ki konukları; Golden Horn Brass, İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı, Adıyaman Filarmoni Quartet, Şirin Pancaroğlu, Viva l’Opera, İstanbul Opera Topluluğu, Ataşehir Belediyesi Gençlik Senfoni Orkestrası, Anadolu Quartet olacak. Çocuklara özel hazırlanan bölümde BabyConcerts, söyleşi programı bölümünde ise Serhan Bali olacak.

Ataşehir Belediyesi’nin düzenlediği diğer festivallerinde olduğu gibi, Klasik Müzik Festivali’nde de “Bir Kitap, Bir Bilet” uygulamasına devam edilecek. Klasik müzikseverler davetiyelerini kitap karşılığında https://kultursanat.atasehir.bel.tr/ ve MSKM Gişe’den temin edebilecekler. İnternet sitesinden davetiye alan sanatseverler ise kitap teslimlerini etkinlik günü MSKM Gişe’den yapabilecekler. Bağışlanan kitaplar kampanya kapsamında Anadolu’da belirlenen kütüphanelere ve okullara gönderilecek.