Atilla Yelken Nostaljik Pop Korosu Anıları Canlandırdı

Başkanlığını Muammer Eşsiz’in yaptığı PENHAD Derneği çatısı altında faaliyetlerini sürdüren, Şefliğini Atilla Yelken’in yaptığı pop korosu geçtiğimiz Çarşamba akşamı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konserin altına daha imza attı.

Solo ve koro olarak seslendirilen nostaljik pop şarkılarına salonu dolduran davetliler de eşlik ettiler. Oluşan atmosfer o kadar keyifliydi ki konser boyunca, ne koro üyeleri ne de salondaki izleyiciler bir an olsun yerlerinde durmadılar.  Baştan sona kıpır kıpır, eğlenerek, oynayarak, şarkılar söyleyerek geçen konser uzun süre hafızlarda yer edecek etkinliklerden biri olarak kayıtlara geçti.  

Nostaljik Pop Korosu’nda solo olarak performans sergileyenlerin arasında Dernek Başkanı Muammer Eşsiz,  Batı Mahallesi Muhtarı Hülya Büyüktopçu, Şehrin Şairleri Şiir Grubu Üyelerinden Deniz Güney Sevimsavur da yer aldılar. Koro Şefi Atilla Yelken de istek üzerine solo performans sergiledi.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Kültür Müdürü Mustafa Çalık, İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Turan, DEVA Partisi Yönetim Kurulu Üyesi Raziye Çelikel, ÇYDD Başkanı Şeyda Eşsiz, Şehrin Şairleri Şiir Grubu Yönetmeni Metin Yazıcı, PEKSAD Başkanı Vefa Canbolat, Pendik Musiki Cemiyeti Başkanı İbrahim Coşkun, Pendik Lisesi Vakfı Başkanı Binali Koç da protokol konukları arasında yer aldılar.