AYDINTEPE'DE HEYECAN

Tuzla Aydıntepe İşitme Engelliler Okulu, Kep Giyme Töreni organize etti.

10. haziran 2022 cumartesi günü okul bahçesinde gerçekleşen törene; çevre okul müdürleri, okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

 

Törende Cumhuriyetimizin kurucusı Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu, İstiklalimizin simgesi istiklal Marşımızın okunması, okul müdürü MEHMED ESAD DEMİRCİ'nin konuşması, yaş kütüğüne plaket çakılması, şiir okumaları, diploma töreni, bayrak devir teslim töreni ve müzik yer aldı.

Tören dördüncü ve sekizinci sınıf öğrencilerinin ellerinde sevgi ve veda içerikli güzel sözlerin bulunduğu pankartalala sahneye çıkmayla başladı. Kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü MEHMED ESAD DEMİRCİ, konuşmasında; Sizler birer meleksiniz, çok çalışıp kazandınız. şimdi her biriniz mezunsunuz. Biz idarecive öğretmenleriniz olarak sizin ile gurur duyuyoruz. Bizim en büyük dileğimiz sizi lise ve üniversitede görmektir dedi.

Okul birincisinin yaş kütüğüne ismini çakmasını, mezun olan sekizinci sınıfların yedinci sınıflara bayrak devir teslim töreni izledi.

Hatıra fotoğraflarının çekimi ile devam eden program ikram ile sona erdi.

mustafa telli