BALKAN TÜRKÜLERİ PENDİK’TE ESTİ

Balkan Türküleri Şef Pınar Dilek Yılmaz Ve PEFHEM Tarafından Pendik’te Esti Türk Halk Müziği Korosu Muhteşem Bir Gece Yaşattı.

Yunus Emre kültür merkezi’nde 8 Mayıs’ta gerçekleşen balkan türküleri konserinde yaklaşık 50 kişiden oluşan birbirinden değerli hak müziği korosu salonu tıklım tıklım dolduran sehircilere unutulmaz bir gece yaşattı.

PEFHEM Başkanı Serdar özalkan kısa bir selamlama konuşması yaptı konuşmasında da bizler PEFHEM olarak yaptığımız etkinliklerde ve Halk oyunlarında Pendik’i temsil ederek başarılar kazandırmaya devam ediyoruz . Pendik’te ve İstanbul Türkiye’de yaptığı kültür sanat faaliyetlerinde ön plana çıkan değerli hocamız şefimiz Pınar Dilek Yılmaz eşliğinde bu gece de sizlere güzel bir saatler yaşatmak istiyoruz. Sunuculuğumuzu İlçe Milli Eğitim Okulları bünyesinde bulunan  Müdür yardımcısı Nurdan Sezer’in yaptığı bu gecede Yunus Emre kültür merkezi sahnesini titizlikle sahnenin her tarafını çiçekler de donatan Pendik’te bulunan Jasmin çiçek evinin sahibi Siyami Kotan a ayrıca teşekkür ediyorum , umarım bizleri izlemekten mutlu olursunuz dedi.