Başına gelmeyen kalmadı

İstanbul'da yaşayan bir lise öğrencisi ve ailesi, bilgisayar oyunu oynarken tartıştığı bir oyuncu nedeniyle 4-5 aydır ilginç bir problemle başa çıkmaya çalıyor...

İstanbul Sancaktepe'de yaşayan Kaya ve ailesi yaklaşık 4-5 aydır ilginç bir problemle başa çıkmaya çalışıyor. Evlerine sürekli ihbar üzerine polisler ve bilgileri dışında sipariş kuryeleri gelen aile, başlarına gelenler nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. "Yaklaşık 4-5 aydır devam eden bir süreç bu. Ne uyuduğumuz belli, ne uyandığımız. En düşük tutar 400 TL'den başlıyor, 1000 TL'ye kadar devam ediyor. Bizim bilgilerimize bu kadar nasıl rahat ulaşıyorlar, bilmiyorum. Biz buna şaşırıyoruz. Gece saat 11.30'da polis ekipleri geliyor, onlar gidince bu sefer de terörle mücadele geliyor." şeklinde konuşan Kaya'ın abisi, bunların kardeşinin oynadığı oyunda tanıştığı bir oyuncu ile tartışması sonrası başlarına gelmeye başladığını söyledi. 

Henüz lise öğrencisi olan Kaya, "Bunların yaş aralığı 15-16 yaşlarında. Benden bir şey istediler ben de yapmadım. Ailemle tehdit edildim. Evime ihbarlar geçildi, yemekler söylendi. Her şey bir oyun yüzünden oldu" diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.