BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, Pendikli basın mensupları ile bir toplantı yaptı.

İyi Parti Pendik İlçe merkezinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Başkan Turan, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerini değerlendirildi.

Turan yaptığı değerlendirmede: Cumhurbaşkanlığını kazanan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve mecliste çoğunluğu sağlayan AK Parti’yi, tebrik etti.

Seçim sürecinde tarafsız bir yaklaşım sergileyen Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ve Pendik Belediye başkanı Ahmet Cin'e teşekkür etti.

İYİ Parti olarak seçimlerde oyumuzu ve milletvekili sayımızı az da olsa artırmış olmamıza rağmen, beklediğimiz sonucu elde ettiğimizi söyleyemem. Seçim sonrası parti içindeki yetkili kurullarımız ile mevcut sonuçları masaya yatırarak irdeledik. Almamız gereken dersleri aldık.

İTTİFAK DÜŞÜNMÜYORUZ

Geçtiğimiz dönemde seçim şartları sebebiyle bir ittifak yaptık. Yeni dönemde herhangi bir siyasi parti ile ittifak yapmayı düşünmüyoruz. Kendimizi görmek istiyoruz. Biz İYİ Parti olarak 5.5 – 6 yıllık bir partiyiz. Halkımız partimizin bu süreçte barajın üstünde tuttu.  Mecliste yer almamızı sağladı. Önümüzün de açık olduğunu, ilerleyen süreçte vatandaşlarımızın desteğini artırarak İYİ Parti’yi iktidara taşıyacağına inanıyorum.

YEREL SEÇİMLERDE ADAYIM

Önümüzde yerel seçimler var. Genel kurultayımız ve ardından bayram tatilinden sonra çalışmalarımıza yeniden hız vereceğiz.

Ben de seçimlerde partimden Pendik Belediye Başkan Aday Adayıyım. Yaklaşık 5 yıldır ilçe başkanlığını yürütmekteyim. Dolayısı ile vatandaşlarımızla yoğun bir temas içerisinde bulundum. İlçemizin sorunlarına, ihtiyaç duyduğu hizmetlere, insanlarımızın beklentilerine oldukça vakıfım. Siyasi donanım, eğitim, tecrübe, liyakat anlamında da bu vazifeyi layıkı ile yerine getirebileceğime inanıyorum.

Her ilçe başkanı potansiyel adaydır. Aday olmalıdır, ben de adayım, şeklinde konuştu.

Soru cevap şeklinde devam eden kahvaltılı toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Mustafa Telli

#iyiparti #süleymanturan #pendik #seçim #aday