BAŞKAN AHMET CİN BASINLA BULUŞTU

TAŞLIBAYIR'DA PROBLEM YOK

Pendik Belediyesi Başkanı Ahmet Cin, Pendik Belediyesi Aydos Sosyal Tesisleri'nde basın ile bir araya geldi.

Sohbet havasında geçen basın toplantlantısında: Pendik Belediyesi çalışmaları, basın mensuplarının soruları, Başkan Ahmet Cin'in sorulara cevapları, akşam yemeği, Sedat Savaş'ın şiiri ve hatıra fotğraflarının çekimi yer aldı.

TAŞLIBAYIR'DA PROBLEM YOK

Muhabirimiz Mustafa Telli, Pendik Belediyesi Başkanı Ahmet Cin'e: İki soru sordu. Birinci sorum: "Sayın başkanım, Taşlıbayırlılarda bir endişe var. Evde, kahvede, sokakta insanlar biri birine şöyle soruyor; biz belediyemize güvenerek, evlerimizi TOKİ'ye verdik. Ancak dün demir 5 lira, cimento 50 lira, dolar 8 lira idi; bugün demir 10 lira, çimento 70 lira, dolar 20 lira. Dün bize 4 daire alacaksınız, demişlerdi. Biz yine dört daire alacak mıyız? Bilmiyoruz? Diyorlar.

ÖĞRETMENEVİ İSTİYORUZ

İkinci sorum: Pendik'te 7 bin 650 öğretmen çalışıyor. 5 bin kadar da emekli öğretmen var. 12 bin 650 öğretmen sizden bir öğretmenevi istiyor. Pendikli öğretmenlere bir öğretmenevi kazandıramaz mıyız? Şeklinde oldu.

Pendik Belediyesi Başkanı Ahmet Cin, bu sorulara: Taşlıbayır'da problem yok. Hak sahiplerinin %90'ı ile anlaştık, binaların yarısından çoğunu yıktık. Süreç hızla ilerliyor. Öğretmenevi konusunu da not aldım, konuyu inceleyip, arkadaşlarımla bir görüşeyim şeklinde oldu. 

Mustafa Telli