Başkan Ahmet Cin Mazbatasını Aldı


Belediye başkanlığına tekrar seçilen Ahmet Cin ile birlikte Cumhur İttifakı meclis üyeleri de mazbatalarını aldılar.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Ahmet Cin, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
Mazbata törenine Başkan Ahmet Cin’in yanı sıra; seçilen meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve İlçe Teşkilatları, MHP İlçe Başkanı Kerim Kaya ve partililer katıldı.
Başkan Cin, mazbatasını almasının ardından seçilen meclis üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.


ÇALIŞMALARIMIZA HIZLI BİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ
Mazbatasını aldıktan sonra konuşan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Öncelikle seçimlerin ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Seviyeli bir süreç oldu. Yine Pendik’te, Pendikli seçmenimiz Cumhur İttifakının adayı olarak bizleri tekrar seçtiler, onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu saatten sonra zaman kaybı yok ve yarından itibaren çalışmalarımıza yine hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Pendik’te yapacağımız projelerimiz var. Yeni işlerimiz var, bu yeni işlerimizle Pendik’i daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Bize teveccüh gösterdikleri için ben Pendik seçmenine teşekkür ediyorum. Biz Pendik’in tamamının belediye başkanı olarak her noktada eşit ve adaletli bir şekilde hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Biz vatandaşlarımızla zaten her daim beraberdik. Bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz, onların görüşleri bizim için çok önemli, onların verdiği kararın bizim başımızın üstünde yeri var” dedi.