Başkan Ahmet Cin, Seçim Beyannamesi'ni açıkladı

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, 31 Mart Seçim Beyannamesi'ni açıkladı.

Açıklamasa Meclis üyesi adaylarını tanıttı.

Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde 24 Şubat 2024 Cuma günü gerçekleşen programa, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, eski Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, MHP Pendik ilçe Başkanı Kerim Kaya ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan programda MHP ilçe Başkanı Kerim Kaya ve Ak Parti İlçe Başkanı Özer Sarıkaya kısa birer konuşma yaptı.

Berat Kandili'ni kutlayarak konuşmasına başlayan Cin, İstanbul'un üçüncü en büyük ilçesinin Pendik olduğunu hatırlatıp, "Arkadaşlarımla birlikte 5 yıl hizmet ettim. AK Parti'mizin, Cumhur İttifakı'mızın adayı olarak 5 yıl daha hizmet etmek için yola çıktım. 5 yıl sonra, Pendik'in her köşesindeki eserlerimiz, Pendiklilerin hepsine dokunan hizmetlerimizle tekrar vatandaşımızın huzuruna çıkıyoruz.

Yaptığımız işler algı işleri değil. Gözle görülür işler. Hepsi referansımız. Önümüzdeki dönem mevcudu koruyacağız, geliştireceğiz, hizmet ve eser külliyatımıza yeni maddeler ekleyeceğiz. Hizmet merkezleri, ulaşım, erişim yatırımları, altyapı yatırımları, ortak yaşam alanları, sürdürülebilir çevre yatırımları, spor, kültür sanat ve gençlik yatırımları… Bunlar bizim işimiz. Bunların en iyilerini yapacağız. Ama asıl işimiz gönüller yapmak olacak, Pendik'in birliğini, dirliğini geliştirmek olacak. Pendik'te yaşamanın sevincini daha da artırmak olacak."

Ahmet Cin, mazeretten başka bir şey üretmeyen mevcut İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetiminin gideceğini belirterek, "Hizmet ve eser siyaseti yeniden İstanbul'da iş başına geçecek. O zaman çok daha fazla işi İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Pendik'e kazandırdığını, sadece İstanbul'un değil, Pendik'in de muradına erdiğini göreceğiz." dedi.

Bütün Pendiklilere minnettar olduğunu, yeni projelerle yine ilçe sakinlerinin güvenine layık olmaya çalışacağını anlatan Cin, "Allah mahcup etmesin. Yolumuz, bahtımız açık olsun." şeklinde konuştu.

Başkan adayı Ahmet Cin, Meclis üyesi adaylarını tek tek tanıttı.