Son yerel seçimlerde Pendiklinin oylarıyla Pendik Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Cin, 3.5 yılda gerçekleştirdiği proje ve hizmetlerini Pendiklilere anlatmaya devem ediyor. Son yapılan Vizyon Buluşmaları Toplantısında davetli olanlar, AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana AK Parti Pendik teşkilatlarından hizmet vermiş olan eski teşkilat mensupları oldu. AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, AK Parti Pendik bir önceki dönem İlçe Başkanı Rüstem Kabil, AK Parti'de görev almış eski teşkilat mensupları yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı programda bir zamanlar Milli Görüş çizgisinde birlikte mücadele ettikleri Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt da Başkan Ahmet Cin'in davetlisi olarak yer aldı. Vizyon Buluşması sayesinde uzun zamandır birbirlerini göremeyen bir çok eski teşkilat mensubu görüşme, selamlaşma fırsatı bulmuş oldu.

Pendik AKM'de düzenlenen Vizyon Buluşması, Başkan Ahmet Cİn'in 3,5 yıllık hizmetlerinin sunumunun yapıldığı slayt gösterimiyle başladı. Slayt gösteriminden sonra mikrofona davet edilen Başkan Cin, konuşmaya başlamadan önce sahneye AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin'i davet etti.

BAYRAK ASMAK İÇİN BİR MERDİVENİ BİR KAÇ MAHALLE PAYLAŞIRKEN DAHA AZİMLİ DAHA GAYRETLİ ÇALIŞIYORDUK.

Vizyon Buluşmaları toplantısında Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in sunumu öncesinde konuşma yapması için bizzat Başkan Cin tarafından sahneye davet edilen AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, partinin kuruluşundan beri hizmet vermiş olan eski teşkilat mensuplarına verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında; AK Parti'nin ilk kurulduğu yıllarda yokluklar içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için azimle çalıştıklarını ifade ederek;''O dönemlerde seçim çalışmaları sırasında pari bayraklarımızın asılması için bir kaç mahalleye bir merdiven yetişmeye çalışıyorduk. O günlerde bayraklama çalışması yapılacakken her mahalle 'ilk ben yapayım' diye gayret ediyordu. Oysa bugün imkanlarımız çok daha iyi olmasına rağmen aynı gayretin olduğunu sözylemek mümkün değil. Eğer günlerde bir Ayasofya açılışı vaad edilmiş olsaydı bütün teşkilat en az iki üç katı çalışmış olurdu. Oysa bugün Ayasofya'yı açmış durumdayız." dedi. AK Partiolarak girecekleri Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin öneminin altını çizen Ali Şirin, "Söz konusu vatan olduğunda gerisinin teferruattır" diyerek, AK Parti olarak memleketin kazanımlarını kaybetme ihtimalini de unutmadan tüm teşkilatların azim ve kararlılık doğrultusunda mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. 2023 seçilerinde başarılı olabilmek için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, bunun sağlanabilmesi için birlik ve beraberliğin muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi. 

BAŞKAN AHMET CİN, ESKİ TEŞKİLAT MENSUPLARINA PENDİK İÇİN 3,5 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİKLERİNİ ANLATTI

Başkan Ahmet Cin, göreve geldiği günden bu güne dek 3.5 yılda yapılan yatırım ve projeleri slayt gösterisi eşliğinde tek tek anlattı. Başkan Ahmet Cin görevi dev aldıkları süreden bu yana pandemi koşullarının oluşmasına rağmen Pendik'te hizmet yapmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Cin; Pendik'in İstanbul genelinde en çok yatırım yapan bir belediye olduğuna vurgu yaparak gerek altyapı gerekse üst yapı projeleriyle birlikte sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Pendik Belediyesi olarak gereksiz israftan kaçındıklarını belirten Başkan Ahmet Cin özellikle gençlerin kazanılması konusunda büyük gayret sarf ettiklerini ifade ederek 3 milyona yakın gencin sandıkta oy kullanacağını sözlerine ekleyerek yapılan araştırmalarda bunun geri dönüşünün olumlu olduğunu gözlemlediklerini söyledi. Başkan Ahmet Cin, özellikle gençlerden yoğun şekilde Kütüphane talep edildiğini ifade ederek şu anda Kütüphane sayısını 16 ya çıktığını talepler doğrultusunda da bu sayıların artarak devam edeceğini vurguladı. Yaşam kalitesinin artması nedeniyle AK Parti'de eski heyecanın azaldığını belirterek bu heyecanın kaybedilmemesi için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek birlik ve beraberliğin muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi.

Program sonunda eski teşkilat mensuplarının birbirleriyle selamlaşma ve sohbetleri onları eski günlere götürdü.