Başkanı Ahmet Cin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik etti

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Tebrik Etti


Siyaset gündeminin oldukça hareketli olduğu şu günlerde, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle basın mensuplarıyla buluştu. Yerel siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda da bulunan Belediye Başkanı Ahmet Cin; AK Partili Aday Adayları ile ilgili, termos meselesi ile ilgili, rakip adayın pankartlarının toplatılması ile ilgili ve ilçede devam eden yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle, Pendik Korusu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Yerel medyayı ve basın mensuplarını her zaman desteklemeye devam edeceğiz. Yeni bir sürece giriyoruz. Yeni dönemde de vatandaşlardan gelen talepleri bizimle paylaşmanızı, varsa eleştirilerini iletmenizi rica ediyorum.” dedi.
Toplantıya Pendikli TV adına; Samet Övüç, Aziz Sarı ve Emin Sancaktutan katıldı. Sorulan sorulara cevaplarını sıralayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Hiç sıkıntımız yok, biz rahatız. Ne yapacağımızı da biliyoruz.” ded