Bilal Erdoğan Pendik'teydi

Yeni Türkiye Eğitim Vakfı (YETEV) Mütevelli Heyet Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, Pendik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi’ni (BİLSEM) ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Erdoğan, özel yetenekli öğrencilere hediyeler verdi.
Dijital çağın gerektirdiği becerilerle kadim kültürü birleştirerek öğrencilere çağın ihtiyaçlarına uygun yetkinlikler kazandırmak vizyonuyla ilerleyen YETEV, büyük bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. YETEV Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan Pendik BİLSEM’e ziyarette bulunarak özel yetenekli öğrencilere hediyeler verdi. 

Ziyaret sonrası konuşan YETEV Mütevelli Heyet Başkanı Bilal Erdoğan, "BİLSEM Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli yetenekleri olan çocuklarımıza hizmet veriyor. Okuldan sonra hafta sonu yetenek alanlarına göre kendileri için hazırlanmış özel programları takip ediyorlar. Her geçen sene gelişen bir proje ve gerçekten katılan çocuklarımızın ailelerinde ve çocuklarımızda çok ciddi kabul görmüş bir proje. Türkiye'nin geleceğine derinlemesine yatırım yapan Milli Eğitimin projelerinden bir tanesi. Bakanlığımızı bu projeden dolayı tebrik ediyoruz. Buna destek veren, çocukları buralara getiren anne ve babalarımız da tebrik ediyoruz. Buralarda emek veren çocuklarımızı da gözlerinden öpüyorum. Burada içinde bulunduğumuz Pendik BİLSEM yaklaşık bin çocuğumuza hizmet veriyor. Biz YETEV olarak dört yıl önce BİLSEM buraya geldiği zaman buranın kiracısıydık ve o kiracı durumumuzu devam ettirerek buraya bir destek vermiş olduk. Bugün de hem buradaki çocuklarımıza hediye takdim etmiş olduk, hem de yetkili arkadaşlarla konuştuk. Buradaki BİLSEM yeni ve daha geniş mekanına geçtiği zaman orada da ihtiyaç olabilecek bazı tedarik ve katkıları vakfımız tarafından sağlayabileceğimizi söyledik. Gerçekten BİLSEM projesinin kamuoyunda hakkıyla bilinmediğini düşünüyorum. Bunun da bilinmesine bir nebze de olsa katkıda bulunmak istedim" dedi.