Pendik Batı Mahallesi Muhtar Adaylığı için Pendikli olan ve Pendiklilerin yakından tanıdığı, facebookta yıllardır PENDİK BATI - DOĞU MAHALLESİ grubunun kurucusu olan ve yöneticiliğini yapan, Pendik'te yaptığı hayır organizasyonlarıyla takdir edilen, aktif olarak sürekli Pendik'teki sosyal hayatın içerisinde olan Bülent Erol Batı Mahallesi için adaylığını işte bu sözlerle açıkladı.


"DEĞERLİ GRUP ÜYELERİMİZ
DEĞERLİ SEMT SAKİNLERİMİZ
BATI Mahallesi Muhtar Adaylığım Hakkında
1924 Mübadelesinden bu güne kadar Pendik Batı Mahallesinde oturan bir ailenin ferdi olarak Pendik benim vatanım memleketim köyüm !
1973 Doğumluyum


İlk okulu Pendik merkez ilk okulunda bitirdim
Orta okulu Pendik Lisesinde bitirdim
Liseyi Pendik Lisesinde 1 sene okuduktan sonra Zincirli kuyu inşaat teknik yapı meslek lisesinde bitirdim.
İstanbul teknik üniversitesi Mimarlık bölümünü Türkiye 55. si olarak kazanmış olmama rağmen o dönemin şartlarından dolayı gidemedim.
Proje üzerine stajımı Aral iş hanında Mimar Ahmet Lütfi Akarın yanında tamamladım bu süreç içinde Bostancı Tren istasyonu dahil bir çok projenin çiziminde bulundum.
Askerlik görevimi bitirdikten sonra ticarete başladım.
23 Nisan Caddesinde 7 sene kadar esnaflık yaptım.
Sonrasında Ataşehir Kent Plus şantiyesinde 2044 dairelik bir projede
Dortek firmasının şantiye şefliği görevini yaptım.
Hobi olarak başladığım radyo programcılığı sürecimde güncel programlar ile birlikte canlı yayın konuklarını da programa aldım.
Kişisel gelişim programlarına katıldım.


İnşaat teknikeriyim - Emlak ve gayrimenkul danışmanlığı eğitimi ve sertifikası aldım.
Basın yayından kopamadım ve sayfamdan sizlere güncel haberleri paylaşmaya devam ettim.
Semtimizde olan sıkıntıları çözmek için sosyal medyayı en iyi şekilde kullanmaya gayret ettim ve özellik ile Batı mahallesinde semt sakinlerimizin semtimiz ile ilgili bana bildirdikleri bir çok sıkıntıya çözüm ürettik, üretmek için mücadele ettik ( bunları ilerleyen süreçte maddeler halinde paylaşacağım).
Huzur evi ziyaretlerimiz, sokak hayvanları için yaptığımız organizasyonlar, öksüz yetim ve şehit aileleri çocukları için yaptığımız organizasyonlar, ihtiyaç sahibi ailelere bir nebzede olsa nefes aldırmak için erzak , yakacak, fatura destekleri.
Semtimizde ki Parkların bakım onarımı.
Semtimiz içinde ışıklandırma çöp konteyneri , mazgal ihtiyacı dahil olmak üzere bir çok sıkıntıya çözüm ürettik.
Semtimizde henüz çözümlenmemiş sıkıntılar var ; Gece yarısı yüksek ses ve gürültü semt sakinlerimizi rahatsız etmekte ayrıca Moto kuryelerin kontrolsüz olarak yayalara ait olan yerlerden geçişleri ve buna benzer sıkıntılar bunları çözebilmek içinde desteklerinize ihtiyacımız var ben bir semt sakini olarak bu konularda çözüm için mücadele etmeye hazırım.
Sizlerden gelen talepler den sonra düşündüm ve kararımı verdim
önümüzdeki dönem için yerel seçimlerde Batı mahallesi Muhtar adayı olmaya karar verdim.
Mahallemizde yapılması gereken, gözden kaçan konularda birlikte istişare ederek gerekli girişim ve çözümleri üretmek için ben bu göreve talibim.
Not: Şuana kadar Batı mahallemizde 3 Kadın muhtar adayı daha olduğunun bilgisini aldım. Bu sebepten dolayı da fazla geç kalmadan bende adaylığımı açıklıyorum.
Ayrıca diğer adaylarda talep ettikleri takdirde grubumuzdan onlarında tanıtımlarını yapacağımı sizlerin huzurunda duyuruyorum.
Her şey Semtimiz için.
Saygılarımla"


Bülent EROL
Pendik Batı Mahallesi Muhtar Adayı