500 ADET DİZÜSTÜ BİLGİSAYARI DEPREMZEDE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE GÖNDERDİK
Üsküdar Belediyesi olarak asrın felaketi olarak tanımlanan depremde devletimizle birlikte yaraları sarmak için her türlü desteği sağlamaya devam ediyoruz.

Ülkemizde yaşanan ve 10 ilimizi kapsayan deprem sebebi ile üniversitelerde eğitim online olarak devam etmektedir. Bu sebeple Üsküdar Belediyesi olarak depremzede öğrencilerimizin eğitimlerinin aksamaması adına 500 adet dizüstü bilgisayarı Kızılay aracılığıyla deprem bölgesine gönderdik.

Evi yıkılıp eğitim araçları enkaz altında kalan öğrencilerimize destek olmak için diz üstü bilgisayar ihtiyaçlarını karşılamak istedik. Bu kapsamda 500 adet bilgisayarı öğrencilerimizin eğitimlerine devam edebilmeleri için deprem bölgesine gönderdik.

Başkanımız deprem bölgesine doğru yola çıkmadan sosyal medya hesaplarından duyuru yaparak, “Değerli hemşehrilerim, ağır bir felaketin ardından şimdi yaraları sarma zamanı. Herkes seferber olmuş durumda. Biz de öyle. Üsküdar Belediyesi olarak depremde, enkaz altında eğitim metaryalleri kalan sevgili üniversiteli gençlerimizin en önemli ihtiyacı olan dizüstü bilgisayarlarını Üsküdar Kızılay şubesi işbirliği ile temin ettik. 500 adet bilgisayarı üniversiteli gençlerimize ulaştıracağız. Kızılay ile birlikte öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılama gayreti içindeyiz. Online eğitimler başladı, öğrencilerimizin eğitimlerinde aksama olmaması adına çok önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacağız.” dedi.