EBS basınla buluştu

İstanbul EBS 4 nolu Şube Başkanı Bilal Duran, Pendik Pencere Köftede basınla buluştu. Şube yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundu.

Basın toplantısı, Basın Sorumlusu Emre Şahin’in açılış konuşması ile başladı. Kahve ikramı ile sona erdi.

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube yönetimi, Pendik ve çevre ilçelerde görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek, 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemini değerlendirdi.


6 Haziran 2024 Perşembe günü Pendik Pencere Köfte Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı toplantıda: Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube Başkanı Bilal Duran konuştu. Başkan Duran; Öğretmenlik Meslek Kanunu, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Yeni Müfredat, Öğretmene Şiddet, Yönetici Atama Yönetmeliği ve Öğretmen Alımlarında Mülakat konuları,Rotasyon ile ilgili görüşlerini ifade etti. İsrail Filistin olaylarına değindi. 

Soru cevap kısmında gazetecilerin sorular cevaplandı. Yerel Hayat Muhabiri Mustafa Telli'in sorduğu: Öğretmenler tatile çıkacak. Tuzla'da, Pendik’te, Kartal'da ve Maltepe'de öğretmenevi yok. Mevcut öğretmenevleri pahalı, öğretmenler öğretmenevinde yer buklamıyor. İdarecilerle ilgili yeni düzenleme hakkındaki sorularını cevapladı.

Mustafa Telli