Enes Oruç Gençlik Kolları Başkanı  Oldu

Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Oruç Oldu


14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri’nde aldığı oylarla dikkatleri üzerine çeken Yeniden Refah Partisi, İstanbul’da en fazla oyu Pendik’ten almıştı. Bu tarihi başarının ardından çalışmalarını Fahrettin Karakurt’un ilçe başkanlığında sürdüren Yeniden Refah Partisi Pendik teşkilatı, gençlik kollarında yeniliğe gitti. İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Enes Oruç atandı.
Başkanı Enes Oruç:
“Enes Oruç, 1995 yılında İstanbul Kartal’da doğdu. Aslen Balıkesirliyim. Yüksek lisans mezunuyum ve özel bir firmada lojistik departmanı sorumluluğunu yürütmekteyim.
Siyası hayatım AK Parti Pendik Gençlik Kollarında başladı. Yaklaşık dokuz yıl aktif siyasetin içinde bulundum ve mahalli yönetimlerle ve de teşkilat yapılanmalarında görev aldım. Daha sonra iki yıl siyasete ara verdim.
Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt başkanımızın daveti üzerine, Gençlik Kolları Başkanlığına atamamı yaptılar.
Siyasete tekrar dönmemin sebebi, Yeniden Refah Partisi’nin siyasete farklı bir hizmet anlayışı getirmesi ve bu doğrultuda yapmış olduğu çalışmalar…”
Enes Oruç’a parti rozetini İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt taktı.