Pendikli işadamlarından Erhan Erdoğan, YENİDEN REFAH PARTİSİ Merkez Karar Yörütme Kurulu üyeliğine seçildi. YRP kurulmadan önce Erbakan Vakfı İstanbul İl kurucularından olan Erhan Erdoğan Yeniden Refah Partisi kurulduktan sonra genel başkan DR. Fatih Erbakan ile yakın çalışan isimlerden biri oldu. Pendik'in sevilen simalarından biri olan Erhan Erdoğan Genel Merkez Kongresi'nde MKYK Üyeliği'ne seçildi.

Fatih Erbakan'ın yakın çalışma arkadaşlarından olan Erhan Erdoğan, Erbakan Vakfı'nda da önemli görevler üstlenmişti. Yeniden Refah Partisi'nin kuruluşundan itibaren partide görev alan ve İstanbul İl Başkan Yardımcılığı'nı yürüten Erdoğan, şimdide genel merkez kongresinde Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Erhan Erdoğan mesleği olan mali müşavirliğin yanı sıra, gıda sektöründe de faaliyet gösteriyor. Bir Pendikli olarak YENİDEN REFAH PARTİSİ MERKEZ KARAR YÜRÜTME KURULUNDA görev yapacak olan Erhan Erdoğan'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 

Pendikli siyasetçi Fahrettin Karakurt başkanlığında kurulduğu günden beri Pendik'in saha çalışmasını en aktif yürüten ilçe teşkilatlarından biri olarak dikkatleri çeken YENİDEN REFAH PARTSİ Pendik İlçe Teşkilatı, genel merkez kongresinde de oldukça aktifti...