ERYETİŞ'TE TÜRK İSTİKBÂLİ, TÜRK GENCİNE EMANET

Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramını büyük bir coşku ve heyecanla kutladı.

Atatük'ün Kurtuluş hareketini başlatmak için Samsun'a çıkışının 104. yılı sebebiyle Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lises konferans salonunda gerçekleşen kutlama törenine öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

okul müdüresi Melek Vural rehberliğinde Tük Dili ve Edebiyatı öğrtmenleri Rabia Yavuz ve Gökhan Bakır taafından hazırlanan programda Tarih öğretmeni Songül Boduroğlu ve öğrenciler görev aldı.

Tören Türkiye Cumhuriyetinin kurucusı Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ile başladı. İstiklal marşımızın okunması ile devam eden programda Tarih öğretmeni Songül Boduroğlu'nun konuşması, 19 Mayıs belgeseli, 19 mayıs şiirleri, Geçmişten günümüze 19 mayıs törenleri adlı belgesel, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata'ya cevabının okunması ye aldı.

Eryetiş Reis Denizcilik Meslek Lisesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramın kutlama töreni hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi

Mustafa Telli

#19mayıs #eryetiş balkanlar #eryetişreisdenizcilik #vedateryetiş #zekikayhan #ismailözkütükçü  #mustafatelli