FİLİSTİN HALKININ ACILARINI PAYLAŞIYORUZ

PESİAD BAŞKANI KADİR BAYRAM: FİLİSTİN HALKININ ACILARINI PAYLAŞIYORUZ.

PESİAD Başkanı Kadir Bayram, İsrail’in insanlık dışı saldırılarını şiddetle kınadıklarını ifade ederek; “İsrail’in saldırıları sonucunda hayatını kaybeden tüm Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Filistin halkının acılarını paylaşıyoruz” dedi

PESİAD Başkanı Kadir Bayram, İsrail’in insanlık dışı saldırılarını şiddetle kınadıklarını ifade ederek; “İsrail’in saldırıları sonucunda hayatını kaybeden tüm Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Filistin halkının acılarını paylaşıyoruz” dedi.
Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği (PESİAD) sosyal medya hesabından ‘Filistin’e yönelik saldırılar hakkında’ bir bildiri yayınladı.
PESİAD, yayınladığı bildiride şu sözlere yer verdi: “Filistin topraklarında son günlerde tarihte emsali görülmemiş olan bir katliamı, ibret ve derin üzüntü içerisinde takip etmekteyiz.
Terör devleti İsrail, asker-sivil ayırt etmeksizin masum Filistin halkının üzerine Gazze‘de kimyasal bombalar yağdırmakta ve bir ulusu tamamen ortadan kaldırmaya yönelik soykırım uygulamaktadır.
Yarım asrı aşan bir süredir Filistin topraklarını işgal etmekte olan terör rejimi İsrail, artık daha da ileri giderek, bir yandan hastane ve okulları bombalamakta diğer yandan da Gazze’ye sağlanan gıda, enerji, insani ve tıbbi yardımların önünü keserek, sivil halkı ölüme terk etmektedir.
21. yüzyılda tüm dünyanın gözleri önünde, uluslararası hukuku ve uluslararası insancıl hukuku açıkça ihlal eden İsrail’in vicdanları yaralayan insanlık dışı saldırılarını PESİAD olarak şiddetle kınıyoruz.
Bölgesel güvenlik ve barış açısından da telafisi mümkün olmayan çatışmalara yol açabilecek bu eylemlere derhal son verilmesi çağrısında bulunuyoruz.
PESİAD olarak söz konusu saldırılar sonucunda hayatını kaybeden tüm Filistinli kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, Filistin halkının acılarını paylaşıyoruz.
Yüce Devletimiz tarafından bölgesel barış ve güvenliğin sağlanması noktasında alınacak tüm kararları destekliyoruz. Bu bağlamda PESİAD olarak, üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazır olduğumuzu bildiriyoruz.”