Geleceğin yazarları. Anlaşıldı merkez

Pendik Merkez ilkokulu 'Geleceğin Yazarlarını' Pendikli ile buluşturdu. 22 Mayıs 2024 Çarşamba günü Pendik Merkez İlkokulu bahçesinde bir fuaar açan Merkezliler, 90 öğrencinin eserinde oluşan 'Anlaşıldı Merkez' adlı kitaplarını Pendik protokolü, öğrenci ve velilerle buluşturdu. 

Fuarın açılış törenine Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, çevre okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız: Okul Müdürü Zafer Navdar, müdür yardımcıları, proje sorumlusu öğrtmenler, öğrenci ve velilere katkılarından dolayı Okul Müdürü Zafer Navdar, projede görev alan üdür Yardımcısı Sevgi Özkan, sınıf öğretmenleri Semra gürbüz, Meryem elif acar ve Serap Erciyes, Grafik ve tasarımda görev alan Sevgi Aksüt başta olmak üzere tüm öğretmen, öğrenci ve veliler ile bahçe düzenini yapan Pendik Belediyesine teşekkür etti.

 

Geleceğin Yazarları projesi kapsamında 90 öğrencinin kaleme aldığı "Anlaşıldı Merkez" adl kitapta bir birinden farkı 90 öykü yer alıyor.

500 den fazla velinin Pendik Merkez İlkokulunu doldurduğu renkli anlara sahne olan Fuarda yazarlar gün boyu kitaplarını imzalayarak, okuyucuları ile sohbet edip, hatıra fotoğraflar çektirdi.

 

Mustafa Telli

#pendik #merkezilkokulu #geleceğin yazarları #zafernavdar #ahmetkara #mustafatelli