Dinleyicilere Türk Sanat Müziğini yeniden hatırlatan konsere; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Genç, Pendik Özel Bölge Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Turgut Göksoy, Batı Mahallesi Muhtarı Hülya Büyüktopcu, Bestekar Sami Derintuna ve eşi, STK Yöneticisi Hüsamettin Elçi, Merhum Bestekar Gündoğdu Duran’ın eşi Seniha Duran ve çok sayıda Türk Sanat Müziği severler ve kursiyerlerin yakınları katıldı.

Sunuculuğunu Radyo Programcısı Ali Osman Kadıoğlu’nun, şefliğini Ses Sanatçısı Pınar Dilek Yılmaz’ın yaptığı koro, sergilediği solo ve koro performanslar ile salondaki dinleyenlerden büyük alkış aldı.

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRÜ TURAN GENÇ, GAYRETLİ ÇALIŞMALARININ YANISIRA VEFASIYLA DİKKAT ÇEKİN BİR BÜROKRAT

Pendik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Genç, konser öncesi yaptığı selamlama konuşmasında yaptıkları faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkür ederken, özellikle bu faaliyetlerin ilçe gündemine taşınmasında basının rolünü vurgulayarak, “Öncelikle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimiz ve faaliyetlerimiz kamuoyuna aktarma ve sesimizi daha büyük kitlelere ulaştırma noktasında bize her zaman destek veren yerel basın mensuplarımıza verdikleri destek ve katkılarından dolayı halk eğitim merkezi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. Halk Eğitim Merkezi olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerden bahsederek konuşmasına devam eden Turan Genç, "İlçemiz kültür sanat faaliyetleri açısından oldukça zengin Pendik Halk Eğitim Merkezi olarak bizlerde bu zenginliğin bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ, "HALK EĞİTİM MERKEZİMİZ ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR"

Daha sonra söz alan Kaymakam Mehmet Yıldız da Pendik ilçe basınının önemine önemine vurgu yaparak başladığı konuşmasında; “Bu güzel etkinliği katılımlarıyla çok daha değerli hale getiren Pendiklilere teşekkür ediyorum. Halk Eğitim Merkezimiz gerçekten de örnek çalışmalara imza atıyor. Ekip olarak kendilerini tebrik ediyorum” ifadesi kullandı.

PENDİKLİLERE GÜZEL BİR KONSER DİNLETİSİ SUNAN HALK EĞİTİM MERKEZİ TSM KOROSU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Ali Osman Kadıoğlu, Fahriye Töre, Arzu Atundal, Fatma Sakallı, Mehtap Salter, Murat Karademir, Atika Nur Balta, Figan Muş, Müjgan Döner Basut, Aysun Aydın, Fulya Erden, Nejla Gedikoğlu, Ayten Şahinoğlu Alevli, Günay İzer, Nurten Büyükyıldırım, Barış Basut, Gülşen Güler Ceylan, Özgür Büyükyıldırım, Betül Duman, Hakan Çiçek, Özden Ertuğrul, Buket Aydoğdu, Hülya Ateş, Özen Kaya Yeşil, Didem Düzgün, Hüseyin Afyoncu, Selma Piyaslı, Dilara Görgülü, İkbal Feyza Kayam, Selma Saçmalıoğlu, Dilek Afyonlu, İlknur Koşar, Serpil Örnek, Ece Özalp, İpek Mutlu, Sevda Erdoğan Özyuva, Erol Eralemdar, Leman Eralemdar, Sevim Aydın Naden, Esra Ölmez, Meliha Ferahkal, Şaziye Tavan.