Kurucu başkanlığını İdris Koç’un yaptığı KOÇSİAD’ın dernek merkezi Yenişehir Mahallesinde bulunuyor.Dernek yönetimi 15 Haziran akşamı saat 19.00’da Viyazza Cafe Restoranda bir tanıtım toplantısı düzenleyerek kamuoyunun huzuruna çıkacak. Gazetemize derneğin kuruluşu ile ilgili bir bilgilendirme yapan KOÇSİAD Başkanı İdris Koç; “Kurtköy ve civarı ilçe olabilecek kapasite de hızla gelişen ve büyüyen bir bölgemiz. Bu alanda birçok değerli iş insanımız yurt içi ve yurt dışına yönelik üretim ve iş yapmakta. Dernek olarak amacımız; iş dünyasında faaliyet gösteren iş insanlarının bir araya gelerek iş hayatında karşılaştıkları sorunlara çözüm üretmek iş birliği ve dayanışma ruhunu geliştirmek, iş hayatında daha etkin, donanımlı ve başarılı olmalarına destek olmaktır. Bu amaç doğrultusunda derneğimizde yer alacak üyelerimiz birbirleri ile bilgi ve deneyimlerini paylaşacak, ortak projeler geliştirecek ve iş dünyasında daha güçlü bir konumda olacaklardır. Kuruluş aşamasını tamamladığımız şu günlerde iş insanlarımızın derneğimize yoğun ilgi gösterdiğine şahit oluyoruz. Hali hazırda 300’e yakın talep mevcut. Üyelerimizi oluştururken seçici davranıyoruz” sözlerine yer verdi.

KOÇSİAD YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞUYOR:İdris Koç (Kurucu Başkan), Yener Karabulut, Kazım Sekmen, Ahmet Bülent Özbitirgiç, Ayhan Yazıcı, Hacı Süleyman Güzelce, Cenk Ustabaş, Oktay Kaya, Ercan Levent, Ali Gençağa. Denetim Kurulu:Ali Atik, Taner Akaltın, İlker Halbutoğlu, Önder Yokuş.
İletişim: Özge Ergün
0507 780 46 25


İDRİS KOÇ KİMDİR?
1980 Pendik doğumlu İdris Koç, aslen Erzincan Refahiyelidir. İlk ve orta öğrenimini Pendik’te, yükseköğretimini Bolu’da tamamladı. Lise yıllarında Pendik gazetesinde çalışan Koç, 2002-2005 yılları arasında dönemin Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Ankara’da Ulaştırma Bakanlığında görev yaptı. 2013 yılında kurmuş olduğu AKTİM Güvenlik Hizmetleri A.Ş. ile ticarete atılan Koç, halen Aquras A.Ş. ,Birleşim Global Yatırım A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta. Ayrıca, Yenişehir’de bulunan Viyazza Cafe Restoran ve Bilardo Salonu’nun işletmeciliğini yapmakta.Gençlik yıllarından itibaren birçok STK’da görev aldı. Lisanslı üç bant bilardo sporcusu olan Koç evli ve üç çocuk babasıdır. Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile dikkat çeken Koç, yaklaşık 30 iş insanı arkadaşı ile kurucu yönetim kurulu başkanı olarak KOÇSİAD’ı Pendik ilçesine kazandırdı. İdris Koç’un faaliyete geçirdiği iş adamları derneğine sahip olduğu vizyon ile çok şeyler katacağı şüphesiz. KOÇSİAD’a hayırlı olsun diyor, başarılar diliyoruz.