İKİ MUHTARIMIZ HATAY’DA

Pendik Kaymakamlığı, Pendik Belediyesi, Güleryüz Organizasyon firmasının da destek verdiği Sapanbağları Mahalle Muhtarı Suat Dağ ve Çınardere Mahalle Muhtarı Mustafa Çelik, organize ettikleri yardım kampanyasıyla depremzedelerin yanında olmaya devam ediyorlar.

Kampanyada hayırsever insanlardan toplanan gıda, giysi ve benzeri ihtiyaç malzemeleri bir kamyon dolusu olarak Hatay’a gönderildi. Yardım organizasyonunun ana teması çocuklara yönelikti. Bu kapsamda; top, lego, salıncak türü çeşitli oyuncaklar çocuklar için hazır edildi. Ayrıca Hatay’a iki muhtarımızın kafile başkanlığında otobüsle giden Pendik ekibi, burada çocuklara özel animasyon gösterileri de gerçekleştirecek.

Halen Hatay’da bulunan muhtarlarımız Suat Dağ ve Mustafa Çelik; “İlk günden bu yana depremzedelerimize yardımlarımız hayırsever insanlarımızın desteğiyle sürüyor. Şu an onlarla birlikteyiz. Maddi yardımın dışında manevi olarak da kendilerine destek vermekteyiz. Bu hem bizi hem de onları mutlu ediyor. Emeği geçen, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.