İNCİ DİŞ PENDİK'TE

ÖZEL PENDİK İNCİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ AÇILDI

Pendik merkezde, Pendik Devlet Hastanesi karşısında, Batı Mahallesi Ortanca Cadde üzerindeki dört katlı yeni ve modern bir binada, 15 üniteli diş polikliniği açıldı. Yeni nesil üst düzey cihaz ve sistemlere sahip kendi bünyesinde Diş Protez Laboratuvarı olan Pendik İNCİ DİŞ; 5. Şube olarak hizmete açıldı.

Çok sayıda kişinin katıldığı açılış törenine,  kurum yönetiminden; İnci Grup Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Eshat ARAZ, Başhekim Bünyamin KARKIN, Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Gökhan ATAY, Pedodonti Çocuk Diş Hekimi Gözde ATALI GÜMÜŞ, Misafirlerden; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif COŞAR, Pendik Devlet Hastanesi Başhekimi Salih ÇALIK, Pendik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali BEKAR, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın ÇOLAK, Bağcılar İYİ Parti İlçe Başkanı Sururi KARABAL, Pendik Alperen Ocakları Başkanı Emre SATILMIŞ, Suşehri Dernek Başkanı Erdem BAYRAKLI, Pendik Sivaslılar Dernek Başkanı Fatih YILDIZ, Pendik Sivaslılar Derneği Eski Başkanı Canan YILMAZ, Pendik Batı Mahallesi Muhtarı Hülya BÜYÜKTOPÇU, Açı Dershanesi ve Koleji Genel Müdürü Yusuf KARABULUT, Kılıçkaya Kuyumculuk Yöneticileri Abdullah ARSLAN ve Erdoğan ARSLAN ve Alltime Tekstil Sahibi İbrahim KARABULUT, kurdeleyi kesenler arasında yer aldılar.

PENDİK İNCİ DİŞ'TE
İmplant, Çene cerrahisi, Pedodonti ( Çocuk Diş Hekimliği), Ortodonti, Periodontoloji ( Dişeti Hastalıkları), Endodonti ( Kanal Tedavisi), Estetik Diş Hekimliği, Gülüş Tasarımı, Protez, Beyazlatma, Zirkonyum ve Laminate Veneer Tedavisi, Dijital Gülüş Tasarımı, Şeffaf Plaklarla Ortodonti Tedavisi, bölümleri bulunmaktadır.

ANA YOLLAR ÜZERİNDE
Özel Pendik İnci Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği; Uluslararası Sabiha Gökçen Havaalanına, Halkalı-Gebze Marmaray’a, İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Treni’ne, D100 karayoluna, Yalova- Pendik Deniz otobüsüne ve toplu taşıma araçlarına birkaç dakika mesafededir.

İNCİ DİŞ
Kaliteli hizmet, estetik sonuçlar, kısa sürede sonuca ulaştıran tedavi yöntemleri ve uygun fiyat sizleri bekliyor.

İletişim:

Adres: Batı Mah. Ortanca Cad. No:6 Pendik/İSTANBUL- TÜRKİYE

Web Site: incidis.com.tr
Telefon No: 444 6 240                                                                           

Mail Adresi: pendik@incidis.com.tr