İTFAİYECİLER SAHADA TERLEDİ

7/24 canlarını ortaya koyarak, bizim canımız ve malımız için mücadele eden itfaiyeciler, bu gün kendileri için terlediler.

KARTAL İTFAİYE GRUP AMİRLİĞİ PERSONELİ ARASINDA YAPILAN VOLEYBOL MAÇI 3-2 SONA ERDİ. 

Kartal İtfaiyesi, itfaiye teşkilatının kuruluşunun 308. Yılı sebebiyle postalar arası bir voleybol maçı turnuvası organize etti. 12.10.2022 Çarşamba günü saat 10:00’da gerçekleşen turnuvada; gündüz itfaiyecileri ve c postası itfaiyecileri arasında kıyasıya bir maç yaşandı. Beş set süren zorlu maçı gündüz itfaiyecileri 3-2 kazandı.

Bulut ÖZATİK, Sümeyye Ebrar KILIÇ, Mustafa TELLİ’nin hakemlik yaptığı maçta; Gündüz itfaiyecilerinden Hakan KARABULUT, Kenan GÜLER, Mahmut KORKMAZ, Cem UÇAN, Fatih UÇAR, Mehmet YÜKSEK, Murat KARDAŞ, Şeyda SEL ile C Postası itfaiyecilerinden Hüsnü TAŞBAŞI, Gürcan YILMAZ, Kadir TÜRKER, Tanju DEMİR, Nusret GÜRKAN, Gökhan YILMAZ, Mahmut TÜTÜNCÜ, M.Ali YEŞİLKAYA sahada yer aldı.

5 set üzerinden oynanan maçta, büyük çekişme yaşandı. Rallinin bol olduğu heyecan dolu dakikalara seyirciler alkışlarla eşlik etti.

Gündüz itfaiyecilerinin 3 set aldığı voleybol maçında, C Postası 2 sette kaldı.(25-10,14-25,25-23,21-25,11-15)

Maç sonunda Anadolu Yakası 1. Bölge İtfaiye Müdür Yardımcısı Hakan KARABULUT, hakemleri ve voleybolcuları tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Mustafa Telli

#itfaiye #voleybol #kartal #mustafatelli