YRP İlçe yönetimi Programda; broşür şeklinde hazırladıkları taahhütnameyi gazetecilere takdim ederken Belediye Başkan Adayı Fahrettin Karakurt ta belediyeyi almaları durumunda neler yapacaklarından söz etti. Sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karakurt, Yeniden Refah’ın Pendik’te İstanbul’da da büyük bir sürpriz yapacağını söyledi.

İLK İŞİMİZ "RÜŞVET ALANDA VERENDE LANETLENMİŞTİR" LEVHASINI YENİDEN ASMAKTIR

Milli Görüş belediyeciliğinin herşeyi yerli yerinde yapan, adaletle ve liyakatla iş gören bir belediyecilik anlayışı olduğunun altını çizen YRP Pendik Belediye BAşkan Adayı Fahrettin Karakurt, Pendik Belediye seçimini kazanmaları hâlinde, belediyenin kapısına “Rüşvet alan da veren de lanetlenmiştir.” yazılı tabelayı asacaklarını söyledi.

"Taahhütname olarak size sunduğumuz broşürlerimizi lütfen saklayınız! Nasip olur da belediyeyi kazanırsak oradan sizlere neyi taahhüt etmişsek bizi oradan sorgulayabilirsiniz. Biz verdiğimiz sözün kıymetini bilen bir siyasi anlayışın mensuplarıyız. Bu yüzden o o taahhütnameyi hazırladık." diyen Karakurt, "bu konuşmaları belediye salonlarından birinde yapmak istedik fakat belediyemizden böyle bir salon temin edemedik!" diyerek sitemini dile getirdi.

Programa katılan YRP mensuplarının alkışları eşliğinde konuşmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Fahrettin Karakurt sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. gece 03'te başlayan sahur programı sabaha karşı fotoğraf çekimleriyle sona erdi.