Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Milli Eğitim çalışanlarına İftar verdi

Kartal İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde okul müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına iftar verdi.

İftara Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Kartal İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Mine Hayta, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Oluver ÖZTÜRKLER, Recep Ali TAY, Mehmet TORTOP, Murat YILDIZ, Saliha TÜRKSOY, Nuriye DOĞAN, Muhammed TOKLAR, Nuri KAYA, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet ERTEKİNOĞLU, emekli Şube Müdürü Mustafa Kara, okul ve kurum müdürleri, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü şef, memur, teknik ve yardımcı personeli ile eş ve çocukları ve geçen yıl emekli olan milli eğitim mensupları katıldı.

Ezan ile başlayan İftar programında Kartal Kaymakamı Abdullah Demir'in konuşması, emekli Okul Müdürü Mustafa BAYRAM ve Müfettiş olmaya hak kazanan Okul Müdürü Müfettiş Kubilay BARITÇI'ya plaket sunumu ve iftar duası yer aldı.

Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, yaptığı kısa konuşmada: Kartal Kaymakamlığı ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak deprem bölgesinde neler yapıldığını anlatıp, yardımların devam ettiğini ifade ederek, yardım eden kurum ve kişilere teşekkür etti.

Nefis bir menü ve seri bir servisin yer aldığı iftarda davetlilere: çorba, kavurma, salata, tatlı, pide, iftariyelik, ayran ve su  ikram edildi

Mustafa Telli

#kartalmem #iftar #muratıldız #Mehmet ERTEKİNOĞLU #Saliha TÜRKSOY, #mustafatelli