Kartal Oto Sanayi Belge Töreni

Kartal Oto Sanayi Sitesinden gerçekleştirilen Belge törenine Kaymakamımız Abdullah DEMİR, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem UÇAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun TÜYSÜZ,  Kartal Oto Sanayi Yönetim Kurullu Başkanı Hüseyin DEMİRHAN ve ustalarımız katılım sağladı.

Belge töreni; gerçekleştirilen kahvaltının ve konuşmaların ardından Kartal Oto Sanayi sitesinde faaliyet gösteren işletmelerdeki ustalarımız, Usta Öğreticilik ve İş Pedagojisi Programı sonra Başarılı olan ustalarımıza Usta Öğretici Belgelerinin verilmesiyle sona erdi. 

Kartal Oto Sanayi sitesinde faaliyet gösteren işletmelerdeki ustalarımız gerçekleştirilen eğitim programı sonrası ustalarımızın sınavları Atalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Kartal Oto Sanayi sitesi yönetiminin eğitim salonlarında gerçekleştirilerek; yerinde hizmet vermek suretiyle oto sanayici ustaların Usta Öğreticilik Belgesi sahibi olmalarını sağlanmıştır. 

Ustalar,  Müdürlüğümüzce düzenlenen bu program sonucunda aldıkları bu belgelerle; gençlerimizin meslek eğitimlerinde Usta Öğretici olarak katkı sunarak, Devlet tarafından sağlanan destek ödemelerinden de yaralanma hakkı elde edebileceklerdir.