Kartal toplandı

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Okul/Kurum Müdürleri Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Toplantıya: Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, İlçe Millî Eğitim Müdürü Dr. Harun TÜYSÜZ, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri ve Okul Müdürlerimizin katıldı.

Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Okul/Kurum Müdürleri Kurul Toplantısında: Kartal'da görevli iken Kartal dışına tayin olan Şube Müdürü Mehmet ERTEKİNOĞLU ve emekli olan müdürlerden Yunus ÖZDEMİR ve Erdal EMİRALİOĞLU’na plaket takdim edildi.

Kartal'a tayin olan ve emekli olan müdürleri plaketlerini aldıktan sonra duygu ve düşüncelerini belirten konuşmalar yaptı.
Toplantıda; 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılın 1. Dönemin değerlendirilmesi, Göreve yeni başlayan yöneticileri tanıtılması, Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi, Destekleme yetiştirme kursları, Kiralık iş ve işlemler, Okul denetimleri, Ücretsiz ders kitapları, Seçmeli Dersler, Projeler, LGS Yerleştirme ve Kontenjanlar, Taşımalı eğitim gündem maddeleri görüşüldü.
İlçe Millî Eğitim Müdürümüz; emekli olan ve yeni görev yerine atanan şube müdürümüze yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

Mustafa Telli

#kartal #eğitim #Mehmet ERTEKİNOĞLU #yunus ÖZDEMİR #Erdal EMİRALİOĞLU #Mustafa Telli