Kartal’da 153. Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi 


Kartal Belediyesi tarafından 12 yıldır her ayın ilk Cumartesi günü yapılan ve muhtarların mahallerindeki sorunları yerel yöneticilere direkt olarak iletebilmelerini sağlayan Geleneksel Muhtarlar Toplantısı’nın 153’üncüsü gerçekleştirildi. Oldukça yoğun geçen ve Kartal’ın geleceğine ilişkin önemli gündem maddelerinin ele alındığı toplantıda Başkan Gökhan Yüksel, Etap 1 Etap 2 projesinin onaylandığını, ancak kat yüksekliği ve çarşı probleminin çözümüne yönelik iki temel konuda ilgili bakanlıkla müzakere edip uzlaşma sağlayarak devam etmek istediklerini kaydetti.


İlçe sorunlarının hızlı tespiti ve çözümü için Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında Kartal Belediyesi hizmet binasında düzenlenen toplantıya; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Kartal’ın 20 mahallesinden muhtarlar katıldı.


2022 Aralık ayı oturumunun açılış konuşmasını yapan Başkan Yüksel, Kartal’ın sorunlarını yöneticiler olarak olanakları en iyi şekilde değerlendirip çözmeyi ve hizmete devam etmeyi arzu ettiklerini söyledi.