Kaymakam Yıldız Okulları Seviyor

"Öğrenciler ülkemizin geleceğidir. Okullarımız donanımlı, öğretmenlerimiz fadekar, öğrencilerimiz çalışkan olduğunu müddetce başarılı olmaya devam ederiz."

Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Öğretmen ve öğrencileri çok seviyor. Hemen her hafta, haftanın bir gününü okulları ziyarete ayrıan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, okullara gidip, okullaı bizzat yerinde görüyor, okul yöneticileri, öğretmen ve öğencilerle görüşüyor. Okul müdürlerin, öğretmenlerin ve öğrencilerin taleplerilerini bir kağıda yazarak çözüm üretmeğe çalışıyor.

"Öğrencilerimiz ülkemizin geleceğidir. Okullarımız donanımlı, öğretmenlerimiz fadekar, öğrencilerimiz çalışkan olduğunu müddetce başarılı olmaya devam ederiz, çalışmamızı biraz arttırabilirsek daha başarılı oluruz." Bizim okullarımız iyi, öğretmenlerimiz fedakar, öğrencilerimiz de çalışkan. Her birine ayı ayrı teşekkür ederim, diyor. 

Sınıflara girip, öğencilerle konuşan Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız'ın, okul gezileri, öğretmenden öğrencilere tüm eğitim camiasında büyük ilgi görüyor.  

MustafaTelli

#pendikkaymakamı #mehmetyıldız #okulgezileri #mustafatelli