Kentin Sesi Hüsamettin Elçi’yi Konuk Etti

Pendik Belediyesi, PESİAD, Pendik Kent Konseyi ve PEFHEM‘in iş birliği ile düzenlenen ‘Kentin Sesi‘ programının bu ayki konuğu Pendik’in tanınan siyasetçi ve iş insanlarından Hüsamettin Elçi oldu. Elçi bu programda daha çok sanatçı kimliğiyle ağırlandı.

Moderatörlüğünü TRT İstanbul Radyo Ses Sanatçısı Melda Kuyucu Kılıç’ın yaptığı müzik eşliğinde söyleşi, Pendik Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda sanatçı kimliğiyle konuk olan Hüsamettin Elçi, sunucu Melda Kuyucu Kılıç’ın kendisine yönelttiği soruları cevapladı.  Elçi yaşadıklarından aktardıklarıyla davetlileri hüzünlendirerek duygu dolu anlar yaşattı. Şarkılar eşliğinde okuduğu şiirlerle de unutamayacak bir gece yaşatan Elçi sık sık alkış alarak onurlandırıldı.

Programa konuk sanatçı olarak Ayhan Aşan, TRT Ses Sanatçısı Nazire Savran, Işıl Ay, Hüsamettin Elçi’nin bestelediği şarkıları seslendirdiler.