KENTİN SESİ' YENİ SEZONU,  HÜLYA GEDİK İLE AÇTI

Geçtiğimiz sezon Pendik Belediyesi Kent Konseyi ve PESİAD işbirliği ile gerçekleştirilmeye başlanan ''Kentin Sesi'' yeni sezon açılışını Pendikli başarılı iş kadını Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik ile yaptı.

25 Ekim Salı akşamı Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ''Kentin Sesi'' programına; Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, PESİAD Başkanı Kadir Bayram, Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, Pendik Kızılay Şube Başkanı Nurettin Beşinci ile siyasi parti ve birlikte sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Moderatörlüğü Melde Kuyucu Kılıç tarafından yapılan ''Kentin Sesi''  programının bu sezonki ilk konuğu olan Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, iş hayatı ve özel yaşamıyla ilgili anıları ve hedeflerini katılımcılarla paylaştı.

Programda iş hayatıyla ilgili önemli bilgiler veren Hülya Gedik, Gedik Holding'in kurucusu olan babası Halil Kaya Gedik'in, geçmişte hayata geçirilmek istenen Devrim Arabası projesinde yer alan önemli iş insanlarından biri olduğunu ifade etti.

Projede babasının yer almasının onun iş hayatındaki dönüm noktası olduğunu ifade ederek, “Gedik Holding, bugün dünya genelinde 90 ülkeye ihracat yapan bir Holding'e dönüşmüşse bunda en büyük pay sahibi babam merhum Halil Gedik ve onun, yatırıma yönük doğru hamleleridir.” dedi.

PEFEM şarkılarıyla programa renk kattı.

Mustafa Telli