Seçim çalışması dolayısıyla kendisine saha çalışmasında eşlik ettiğimiz AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Aydoğan Ahıakın, Pendik Harmandere mahallesinde gönüllere dokundu. İlçe teşkilatı ve mahalle teşkilatı mensuplarının saha çalışmasında eşlik ettiği Aydoğan Ahıakın, alçakgönüllü, dost canlısı tavırlarıyla sıkmadık el bırakmamak için var gücüyle çalıştı. Toplumun her kesiminden insana yaklaşıp "Cumhurbaşkanımızın Selamını Getirdim" diyen Ahıakın, 14 Mart 2023 seçimleri için vatandaşın desteğini istedi. 

Programında Kurtköysporlu gençlerin şampiyona uğurlaması da bulunan Aydoğan Ahıakın, burada ittifak ortaklarından YENİDEN REFAH PARTİSİ Milletveki adayı Erhan Erdoğan ve çalışma ekibiyle karşılaşıp bir süre sohbet etme fırsatı buldu. 

BİRLİKTE UĞURLADILAR

Kurtköyspor Kulübü Başkanı Önder Akpınar, siyasi misafirlerine uğurlama törenine katıldıkları için teşekkür etti. AK Parti Milletvekili Adayı Aydoğan Ahıakın ve YRP Milletvekli adayı Erhan Erdoğan, sohbet sonrasında hediyelerini takdim edip, gençlerden şampiyonluk sözü alarak hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.