Maltepe açıklarında 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen tekne turuna katılan Maltepeli gençler spor, eğlence ve dans dolu bir gece geçirirken eğlenceye doydu. Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da katılıp gençleri selamladığı turda dans ve zumba gösterisi nefesleri kesti.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıldönümü nedeniyle Maltepeli gençler için Adalar Turu düzenledi. Black Bruin ve HardLine Nutrition’un sponsorluğunda düzenlenen tekne turunda ışık gösterileri ve DJ performansı eşliğinde dans ve zumba gösterileriyle gençler eğlenceli bir gece geçirdi.

Geceye katılıp gençleri selamlayan ve onlarla tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bundan yaklaşık 1 asır önce Mustafa Kemal’in Bandırma Vapuru’na bindiği gibi gençler de Adalar’a gitmek için başka vapura bindiler. Yolculukların çok önemli olduğunu düşünüyorum. İlk defa Spor İşleri Müdürlüğümüzün organize ettiği böyle bir organizasyonda bir araya geliyoruz. Burada yeni yüzler, genç arkadaşlarım var. Öncelikle zaman ayırıp geldiğiniz için canı gönülden bir belediye başkanınız, arkadaşınız ve abiniz olarak sizlere teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz diyorum. ” dedi.