Maltepe Gençlik Konserleri başlıyor

Maltepe Belediyesi’nin düzenlediği “Gençlik Konserleri”, Eypio konseri ile başlıyor. Maltepelileri sanat ve spor dolu bir yaz bekliyor.

Maltepe Belediyesi yaz boyunca Maltepeli gençlere yönelik ücretsiz sanat ve spor etkinlikleri düzenleyecek. Etkinliklerle Maltepeli gençlerin yaz mevsiminde serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerine destek verilecek.

Maltepe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce düzenlenecek olan “Maltepe Gençlik Konserleri”, rap müziğin sevilen ismi ve söz yazarı Eypio’nun sahne alacağı konserle başlayacak. Konser 1 Temmuz saat 21.00’de Zümrütevler Mahallesi Emek Caddesi Şantiye Sokak Pazar alanında düzenlenecek. Yaz boyunca müziğin farklı türlerinden sevilen isimler ve müzik grupları Maltepeli gençler ile buluşmaya devam edecek.

90’LAR PARTİSİ’YLE 90’LI YILLARA YOLCULUK

24 Haziran Cuma günü Seyirtepe Sosyal Tesisleri’nde saat 20.00’de canlı dj performansıyla, “90’lar Partisi” gerçekleştirilecek.  Bu unutulmaz programda 1990’lı yılların en sevilen şarkılarıyla geçmişe dönülecek. Konsere katılmak isteyenler için Esenkent, Fındıklı Küçükyalı muhtarlık önünden ve Maltepe merkezinden saat 19.30’da araç kalkacak. 

GENÇLER İÇİN DOĞA KAMPI 

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nce Maltepe’nin 18 mahallesinden 10-15 yaş arası gençlerle günübirlik doğa kampı düzenleniyor. Eğitmenler eşliğinde güvenli bir ortamda gerçekleşen kampla Maltepeli gençler sporla dolu, doğayla iç içe bir kamp deneyimi yaşıyor. Kampa https://bridge.maltepe.bel.tr/web-ticket.html?tscf=4 linkinden kayıt yaparak katılım sağlanabilir.