MARTI ÇOCUK AKADEMİSİ 2023-2024 DÖNEMİ (ÖN KAYIT)

 

Martı Çocuk Akademisi, tamamen gönüllü -herhangi bir ücret almayan - eğitimciler tarafından öğrencilere yönelik ücretsiz eğitim ve kişisel gelişim programları uygulayan ve tamamen gönüllülük esasına göre çalışmalarını yürüten bir eğitim akademisidir. Akademimiz ilkokul 4. sınıf ve ortaokul 5, 6, 7. sınıf öğrencilerine yöneliktir.

İçlerinde öğretmen, yazılımcı, mimar, avukat, mühendis gibi meslek dallarından rol model olabilecek gönüllü eğitimcilerimizin olduğu akademimizde 10’ar kişilik okuma grupları oluşturularak her grup bir gönüllü eğitimcimizin sorumluluğuna verilmektedir. Bir yılda okunacak kitaplar ücretsiz olarak öğrencilerimize dağıtılarak küçük bir kütüphane oluşturmaları sağlanmaktadır. Okuma gruplarında her hafta kitap tahlili yahut müfredata uygun tematik bir etkinlik yapılmaktadır.

Martı Çocuk Akademisi, çocuklarımızın gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla atölye faaliyetleri, sanat kursları, söyleşiler, değerler eğitimi, iyilik çalışmaları, kamp etkinlikleri ve geziler düzenlemektedir. Martı Çocuk Akademisi etkinlikleri mahallelerimizde bulunan Belediyemize ait tesislerde yapılmakta olup tamamen ücretsizdir.

 

Kayıt Tarihi: 15.09.2023 – 31.10.2023

Katılım Koşulları

Martı Çocuk Akademisi etkinlikleri ücretsizdir.
Martı Çocuk Akademisine 4.-5.-6. ve 7. sınıf öğrencileri katılabilir.
Martı Çocuk Akademisine Pendik’te ikamet eden öğrenciler katılabilir.
2023-2024 eğitim öğretim yılı Martı Çocuk Akademisi etkinlikleri 8 Ekim’de başlayıp 14 Haziran’da sona erecektir.