MHP Pendik İlçe Başkanı Kaya, Basın Mensuplarını Ağırladı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve yönetimi kurulu üyeleri, yenilenen ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıya Pendikli basın mensupları büyük bir ilgi gösterdi. Toplantıda; gazetemiz Yerel Hayat'ı Kubilay Öztürk ve Mustafa  Telli temsil etti.

MHP Pendik İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen kahvaltı programında kısa açıklamalar yapan Kerim Kaya, AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in Pendik’te çok önemli yatırımlar yaptığını belirterek, ilçede daha güzel projelerin yapılması için MHP Pendik İlçe Teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışacaklarını söyledi.
MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya
Kerim Kaya, Belediye Başkanı Ahmet Cin’in Pendik’teki projelerini saymakla bitirilemeyeceğini ifade ederek, bu dönemde de Pendik ilçesinin yararına olacak güzel projeleri hayata geçireceğinden şüpheleri olmadığını vurguladı.

MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, “Öncelikle belirtmek isterim ki, bu toplantımızı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla tertiplemiştik fakat şehit cenazeleri nedeniyle ertelemek zorunda kaldık, kısmet bu güneymiş. Tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.
Gecikmeli de olsa hepinizin gazeteciler gününü tebrik ediyoruz. Özellikle bu süreçte Pendik basınıyla kurduğumuz sıkı ve samimi ilişkilerimiz aynı şekilde hata daha da artarak devam edecek, buna emin olabilirsiniz.” dedi.”