MHP Pendik Seçim Çalışmalarına Başladı

MHP Pendik İlçe Teşkilatı Bugünkü Sabah Namazının Ardından Seçim Çalışmalarına Başladı
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’nın adaylarına destek sözü alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pendik İlçe Yöneticileri, seçim çalışmalarına bugünkü sabah namazının ardından başladı. Çamçeşme’de bulunan Kaynarca Merkez Camii önünde mahalleliye çorba ikramında bulunan MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve arkadaşları, bu vesileyle camii cemaatiyle de sohbet etme imkanı buldu.
Halk tabiriyle saha çalışmalarına başlayan MHP Pendik İlçe Teşkilatı, İBB Başkan Adayı Murat Kurum ve Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin için vatandaşlardan destek talep ettiler. Cami cemaatinin taleplerini dinleyen MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya ve ülküdaşları, kendilerine iletilen konuların takipçisi olacaklarını ifade ederek notlarını aldı.
“Her zaman olduğu gibi, biz halkımızla birlikteyiz.”
Vatandaşlarla görüşen MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya, “Her zaman olduğu gibi, bugün de biz halkımızla birlikteyiz. Unutmayın ki; ilçe başkanlığımızda her zaman içeceğiniz bir çay, oturacağınız bir koltuk var. Bu makamlar sizin makamlarınız. Milliyetçi Hareket Partisi vatandaşın ta kendisidir. Bu anlayışla, Cumhur İttifakı adaylarımız olan Sayın Murat Kurum ve Sayın Ahmet Cin için desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.