Pendik'te faaliyet gösteren Van ve çevresi sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimlerinin davetli olduğu yemekte PENDEF Başkanı Murat Çevik, davetli misafirleri için teşekkür konuşması yaparken, mikrofona davet edilen Vanlı işadamları Murat Çevik için beledsiye meclis üyeliği konusunda Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'den destek istediler.


Misafir olarak bulunduğu programda mikrofona davet edilen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye başkanlığının ikinci beş yılı için, "şimdi yeni işler zamanı" diyerek başladığı seçim yarışında şu ana kadar Pendik için yaptıklarını özetleyerek, yeni dönemde neler yapmayı tasarladığının ipuçlarını verdi.

Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile birlikte seçimden galip ayrılacaklarına inandığının altını çizen Başkan Cin, hem büyükşehir hem de Pendik'i birlikte kazandıklarında ilçemize çok önemli yatırımlar kazandıracaklarını ifade ederek tüm Pendiklilerden olduğu gibi Vanlı Pendiklilerden de desteklerini istedi. Program fotoğraf çekimleriyle son buldu.