Ne yazık ki 85 yaralımız var

Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı kazayla ilgili İETT'den ilk açıklama geldi. O açıklamada "Avcılar’daki kazada ne yazık ki 85 yaralımız var. Yolcularımızın tedavileri devam ediyor, yakından takip ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında hızla gelen iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araçların içerisinde ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralı olduğu aktarıldı. Ekiplerin yaralılara ilkyardım müdahaleleri ve kurtarma çalışmaları sürüyor. Kaza nedeniyle metrobüs yolu trafiğe kapatıldı.

"NE YAZIK Kİ 85 YARALIMIZ VAR..."
Saat 18:30 sularında Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında meydana gelen kaza sonrası metrobüs hattı trafiğe kapatılarak yaralıları kurtarma çalışması başlatıldı. Yaralılar hakkında İETT resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Açılamada, "Avcılar’daki kazada ne yazık ki 85 yaralımız var. Yolcularımızın tedavileri devam ediyor, yakından takip ediyoruz.
Şimdilik hayati tehlikesi olan yolcumuz bulunmuyor. Metrobüs hattını açma çalışmamız da tamamlanmak üzere. Kazanın sebebi teknik ekiplerce araştırılıyor." ifadelerine yer verildi.