ÖĞRENCİLER KAYMAKAMLIK KOLTUĞUNU DEVRALDI

PENDİK BALKANLAR KOLEJİ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ PENDİK KAYMAKAMLIĞI KOLTUĞUNU DEVRALDI

Özel Pendik Balkanlar İlkokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Pendik Kaymakamı Dr.Hülya KAYA’ yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette; İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri Öykü ÇELİK ve Abdullah Eymen ŞİRİN Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA’ nın makamını kısa bir süreliğine devraldı. Sembolik olarak da olsa öğrenciler kısa bir süre
kaymakamlık koltuğuna oturdu. Pendik Kaymakamlığının kendileri için yaptığı çalışmalar için teşekkür edip, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA’ ya çiçek sunndu. Kaymakam Dr. Hülya KAYA’da öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yönetimi devralan öğrenciler Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA’ ya çocuklar için oyun alanları ve hayvanlar için bakım alanları konusunda projeler sunup, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA ile sohbet etti.

Sohbette: Kaymakam KAYA: Bugünü Türk Çocukları’ na bayram olarak armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnet ile anıyoruz, şeklinde konuşup, Pendik Balkanlar Koleji Yöneticilerine ve öğrencilerine teşekkür etti. 

Program hatıra fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Mustafa Telli

#pendik #dr.hülyakaya #eryetişbalkanlar #23nisan #pendikmem #mustafatelli