Öğretmenler Moda'da

İstanbul Öğretmen Okulu mensubu emekli öğretmenler, Kadıköy Moda Spor Kulübü'nde 24 Kasım Öğretmenler Gününü coşkuyla kutladı.

İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Derneğince organize edilen kutlama törenine İstanbul Öğretmen Okulu mezunu emekli öğretmenler, Etiler Anadolu Lisesi öğretmenleri, Final Okulları öğretmenleri ve Açı Koleji öğretmenleri katıldı. Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi sağlık çalışanları kutlamaya farklı bir renk kattı.

Sanatcı Gizem Baş, Çağdaş ve Dj Buket'in sahne aldığı gecede Öğretmenler doyasıya eğlendi. Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Atatürk, şehit öğretmenlerimiz ve ebediyete intikal eden öğretmenleri rahmetle anan öğretmenler, hasta öğretmenlere şifa, yaşlılara sağlıklı ve uzun ömürler dilediler.

Canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen öğretmenler; Karadeniz şarkıları ile horon tepip, Erzurum barı ile halay çektiler. İzmirli Efeler diz vururken, Ankara'nın seymenleri olup hep bir ağızdan, Öğretmen Okulu Marşını söylediler.

Alnımızda bilgilerden bir çelenk.
Nura doğru can atan Türk genciyiz.
Yer yüzünde yoktur; olmaz Türk'e denk;
Korku bilmez soyumuz.

İstanbul Öğretmen Okulu Mezunları Dernek Başkanı Av. Mehmet Turgut'un açılış konuşması ile başlayan 24 Kasım Öğretmenler günü, hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

Mustafa Telli

#24kasım #öğretmenokulu #açıkoleji #finalokulları #mehmetturgut #mustafatelli #modasporkulübü