ÖĞRETMENLER VALİDEBAĞ'DA BULUŞTU

Buluşmayı muhabirimiz Mustafa Telli, sizler için izledi.

İstanbul İlköğretmen Okulu mezunu emekli öğretmenler istanbul Üsküdar Validebağ Öğretmenevi'nde buluştu. İstanbul İlköğretmen Okulu Mezunları ve Mensupları Derneğince gercekleştirilen buluşmaya İstanbul'un dört bir köşesinden ve İstanbul dışından öğretmenler katıldı.

Pendik'ten Mustafa Telli, Kartal'dan Nuray Güven Cevizli'den Mualla Şimşek, Yakacık'tan Mehmet Çoban, Maltepe'den Nigar Kaptan, Ataşehir'den Mehmet Turgut, Ataköy'den Ayşegül Okur, Silivri'den Muammer Kolu ve Oya Akın katılımcılar arasında yer aldı.

Çay eşliğinde gerçekleşen sohbette dünkü güzel günleri anıp, anı yaşayarak, gelecek güzel günleri planladılar.

Hep birlikte öğle yemeği yiyen öğretmenler, Validebağ'ın tarihi merdivenleri ve  Atatürk önünde Öğretmen Okulu Marşısını seslendirdiler. Coşkunun zirveye çıktığı müzik şölenine validebağ sakinleri alkışlarla destek verdi. Etkinlikte: Denek Başkanı Mehmet Turgut, kısa bir konuşma yaptı. Turgut yaptığı konuşmada etkinlikte görev alanlara ve katılımcılara teşekkür etti.

Günü ölümsüzleştiren hatıra fotoğraflarının çekimi ile sona eren buluşmada; 24 Kasım Öğretmenler gününün Kadıköy veya Pendik'te kutlanmasının araştırılması kararı alındı.

Mustafa Telli

#öğretmenokulu #çapa #validebağ #mekmetturgut #mustafatelli